Премини на содржината ↓

Профили

Нашите нови ученици, пред да заминат на колеџите,  опуштено помуабетија со Бобо Станковиќ, член на комитетот. Овие профили се резултат на тие разговори. Се надеваме дека ќе ви помогнат подобро да ги запознаете! 

Page 1