Премини на содржината ↓

Генерација 2022-2024

Годинава, Илија и Бобо имаа шанса да помуабетат со нашите ученици пред нивното заминување за UWC. Се надеваме дека профиливе ќе ви помогнат повеќе да ги запознаете :)

Page 1