Премини на содржината ↓

Генерација 2021-2023

Оваа година, новите ученици направија муабет со еден од нашите членови -- или со Кристијан Фидановски, или со Бобо Станковиќ. Повеќето од нив се случија во средината која им е најпозната -- улиците на родниот град, или под сенка во локалниот парк. Се надеваме дека ќе ви помогнат подобро да ги запознаете :)

Page 1