Премини на содржината ↓

Промоција

Македонскиот национален комитет е составен исклучиво од поранешни UWC ученици од Македонија. Многу од нас се' уште студираат, додека други работат и живеат надвор. Заради ова, нашиот логистички капацитет за промоција е некогаш лимитиран.

Ако сакате да ни помогнете да ја промовираме идејата на UWC , слободно споделете ја нашата Facebook или Инстаграм страна.

Доколку можете да ни помогнете да контактираме средни училишта во вашата средина, достапни сме ви на info@mk.uwc.org