Премини на содржината ↓

Информативни сесии

Нудиме низа на инфо-сесии во кои можете да се запознаете со UWC движењето и апликацискиот процес и да прашате што и да Ви е на ум! Содржината на сесиите ќе биде слична -- нема потреба да присуствувате на повеќе од една (но, секако, добредојдени сте доколку имате дополнителни прашања!) 

Сесиите ќе се случуваат на овој зум линк (лозинка: 2022)

Распоред на сесиите
 

Датум Време Белешки
1 октомври (недела) 19:00  
7 октомври (сабота) 16:00  
14 октомври (сабота) 19:00 Сесија со акцент на есејскиот дел од апликацијата
22 октомври (сабота) 18:00  
27 октомври (петок) 18:00  
29 октомври (недела) 10:00 Сесија на албански јазик!
4 ноември (сабота) 19:00  
12 ноември (недела) 15:00  
18 ноември (сабота) 15:00  
25 ноември (сабота) 15:00  
26 ноември (недела) 23:59 Рок за аплицирање!