Премини на содржината ↓

Генерација 2023-2025

Годинава, 4 членови на комитетот -- Јана, Марија, Кристијан и Бобо -- направија муабет со по 2-3 новоизбрани учении. Профиливе, се надеваме, се шанса подобро да ги запознаете и да ги забележите некои од квалитетите кои нам ни фатија око за време на интервјуата и селекцискиот камп.

Page 1