Премини на содржината ↓

Маја Мишевска

29 June 2021

UWC на Јадранот, 2021-2023

Здраво! Јас сум Маја, скопјанка од Битола и идна ученичка на UWC Adriatic. Имам широк опсег на интереси, од математика и природни науки до уметност, од економија до јазици. Голем ентузијаст сум во еко-активизам и климатска правда. Исто така обожавам графички и гејм дизајн, во кој самостојно се усовршувам. Можам со часови да ги анализирам моите омилени медиуми или да раскажувам забавни факти што ги наоѓам додека пребарувам на wikis. Секогаш сум отворена да дознаам и научам нешто ново, па едвај чекам да запознаам различни луѓе и култури во Дуино!