Премини на содржината ↓

Ангелина Цветковска

25 May 2019

СОК на Атлантикот, 2016-2018

Здраво! Јас сум Ангелина од Скопје. Во 2018та завршив на Светскиот Обединет Колеџ Атлантик (Велс, Велика Британија). Двете години поминати во овој колеџ беа едни од највозбудливите и исполнетите години во мојот живот, така што секогаш сум отворена да одговорам какви било прашања на тема UWC. 🙂