Премини на содржината ↓

Кристијан Фидановски

8 August 2018

СОК на Јадранот, 2012-2014

Кристијан го разбира светот како поле за интелектуален натпревар помеѓу луѓето. За Кристијан, овој натпревар започна во 2012 со школувањето на Светскиот обединет колеџ на Јадранот во Италија и продолжи за време на неговите додипломски студии по политички науки во Лондон. Моментално, Кристијан живее во Вашингтон, каде е запишан на постдипломска програма по источноевропски студии, дипломатија и комуникологија. Кристијан сака да игра тенис и да пее караоке, но не сака луѓе кои објавуваат слики од својата трпеза на Инстаграм.