Премини на содржината ↓

Божидар (Бобо) Станковиќ

8 August 2018

СОК Роберт Бош Колеџ, 2014-2016

Бобо е студент на универзитетот Принстон, каде се фокусира на политички студии и климатска наука. Надвор од училницата, се радува на мали p-вредности како истражувачки асистент, ужива да смее средношколци како туристички водич, и е гордиот основач (и, притоа, единствениот член) на Здружението на Македонци на Принстон. Во слободно време, Бобо плива, си игра со оваа веб страна, и има чудно чувство на Југоносталгија.