Премини на содржината ↓

Нела Честојанова

29 June 2021

UWC на Атлантикот, 2021-2023

Hey there!  Јас сум Нела и последниве 3 години ги поминав во средното медицинско во Велес, иако живеам во Кавадарци. А од оваа учебна година, if everything goes by plan ќе бидам ученик на UWC Atlantic во Велс.

Во секојдневието, (како и што приметивте) користам мешавина на Македонски, Англиски и Германски јазик. Најчесто можете да ме најдете со главата врз некоја книга, или како скролам рецепти низ инстаграм. Обожавам да поминувам време во природа и сум adrenalin junkie. Екстра факт е дека сум coffee addict, без разлика дали сум сама со cup of coffee or cup of coffee и лаф муабет со цело друштво. Ако нешто научив во последниве 18 години од мојот живот, тоа е дека секогаш кога посакувате нешто колку и да ви се чини невозможно, доколку вложите време и воља и те како ќе стане возможно.

AC  2023