Премини на содржината ↓

Мила Наумовска

1 July 2020

СОК Махиндра, 2020-2022

Здраво на сите! Јас сум Мила Наумовска, последните 3 години ги поминав во Васил Антевски Дрен, а следните две ќе ги поминам на СОК Махиндра во Индија. Поголемиот дел од денот ми поминува во некоја физичка активност, најчесто одбојка. Секогаш ми свири музика во позадина. Многу сакам да чилам со мачорот, да прочитам некоја книга и веднаш потоа да го изгледам филмот, како и да испробувам разноразни рецепти во кујната. Многу сум возбудена за следните две години и сум сигурна дека ќе бидат незаборавни! 

Tagged 2022 Mahindra