Премини на содржината ↓

Мишел Јовановска

7 December 2021

UWC Чангшу Кина, 2019-2021

Хеј, овде е Мишел. Јас сум некогашен ученик во СУГС “Орце Николов”, и поранешен ученик во UWC колеџот во Чангшу, Кина! Обожавам да читам, да пишувам и да готвам. Во секое време пијам чај и уживам кога зборувам со различни луѓе кои имаат уникатни приказни. Ги сакам природните, но и општествените науки, посебно физиката и историјата. 

Во моментов студирам на Deep Springs College во Калифорнија, САД, кој нуди многу интересна и уникатна образовна програма -- најдете ја на Гугл :) 

2021  CSC