Премини на содржината ↓

Милан Самарџиски

6 August 2020

СОК Роберт Бош Колеџ, 2017-2019

Милан е студент на универзитетот Браун, чија академска слобода ја искористува земајќи предмети од областите на математиката, компјутерските науки, и музиката. Љубител е на сите форми на џез музиката – како слушател, но и како пијанист. Во слободно време ужива во долги велосипедски тури, играње Ultimate Frisbee, и техно забави.

Tagged RBC 2019