Премини на содржината ↓

Маја Савева

3 July 2021

UWC САД, 2019-2021

Здраво! Јас сум Маја и последните две години ги поминав во Њу Мексико. Моето UWC искуство ми помогна да ги осознаам некои од моите најголеми интереси, и за тоа сум многу благодарна. Имав можност да почнам да учам шпански и да ја негувам мојата љубов кон различни јазици. Благодарение на колеџот во Њу Мексико, ја развив љубовта кон природата и кампувањето и ги создав некои од поомилените животни моменти. Во план ми е да го негувам стекнатите интереси за време на програмата „Семестар на Море“, а потоа, почнувајќи од следна година, во Oberlin College, Охајо.

2021  USA