Премини на содржината ↓

Бранка Денкова

21 August 2020

СОК Ли По Чун, 2004-2006

Јас сум Бранка Денкова од Скопје и сум поранешна ученичка во Ли По Чун од 2004-2006-та. Благодарение на Ли По Чун, го продолжив моето школување на Вестминстер Колеџот во Fulton, Мисури каде што дипломирав на отсек Бизник Админситрација. По завршувањето на моето студирање, ги продожив моите студии на Економскиот факултет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје на отсек маркетинг каде што магистрирав. Имам работено во голем број на компании и организации во нашата земја во полето на маркетинг, продажба и комуникација. Во моментот работам во Американска Стопанска комора на Македонија како специјалист за комуникација. Од 2016то година сум запишана на докторски студии на Универзитетот на Југоисточна Европа каде што сум фокусирана на објавување на трудови во нашата земја и надвор од неа.

Tagged 2006 LPC