Kalo tek përmbajtja ↓

Promovimi

Komiteti Kombëtar Maqedonas përbëhet ekskluzivisht nga ish-studentët e UWC nga Maqedonia, dhe shumë prej nesh janë ende në kolegj, ndërsa të tjerët mund të punojnë dhe jetojnë jashtë vendit. Për shkak të kësaj, kapacitetet tona për promovim në terren janë disi të kufizuara.

Nëse dëshironi të na ndihmoni të promovojmë lëvizjen UWC, mos ngurroni të ndani faqen tonë në Facebook ose Instagram. Përndryshe, nëse jeni në gjendje të na ndihmoni të kontaktojmë shkollat e mesme lokale në zonën tuaj, ju lutemi na dërgoni e-mail në info@mk.uwc.org.