Премини на содржината ↓

Академски персонал

Еве ги некои од членовите на персоналот во 17-те UWC училишта и колеџи: извонредни наставници, инволвирани ментори, ангажирани училишни раководители, спремни библиотекари и многу неверојатни луѓе кои секој ден работат да им го овозможат најдоброто UWC искуство на нашите ученици. Погледнете што имаат да кажат.