Премини на содржината ↓

Детали за контакт

 Доколку имате прашања за процесот на аплицирање, слободно пратете ни и-мејл на info@macedonia.uwc.org.

Следете не' на Facebook, Instagram и Youtube за да добивате најскорешни новости за апликациите и приказните на сегашни ученици.