Премини на содржината ↓

Евгенија Станкоска

8 August 2018

СОК на Јадранот, 2016-2018

Здраво! Се викам Евгенија Станкоска и сум поранешен член на комитетот. Од СУГС „Никола Карев“ до UWC Adriatic, сега сум прва година на St. Lawrence University во Кантон, Њу Јорк. Најмногу ме влечат политички науки, новинарство, филозофија и уметност. Во слободно време читам и пишувам, а постојано сум во потрага по нова музика.