Премини на содржината ↓

Јана Кралева

25 August 2019

СОК Роберт Бош Колеџ, 2019-2021

Здраво на сите! Моето име е Јана Кралева и доаѓам од Скопје. Изминатите три години ги поминав во Корчагин, а сега имам можност да го продолжам своето образование на СОК Роберт Бош во Германија. Уживам слушајќи музика, гледајќи филмови и спортувајќи, а и активно волонтирам. Со нетрпение очекувам да запознаам врсници од многу земји и да се интегрирам во средината. Вредностите на СОК се нешто кон кое што се стремам веќе подолго време. Во следните две години моја главна цел ќе биде да се пронајдам и развијам како личност.

Tagged 2019-2021