Премини на содржината ↓

Кристијан Пеев

25 August 2019

СОК Костарика, 2013-2015

Кристијан е од Струмица и за прв пат патуваше со авион кога излезе од балканскиот регион и отиде на СОК во Костарика. Оттаму образованието го продолжи на Макалестер Колеџ во Минесота, САД каде студираше економија и применета математика.

Кристијан моментално живее во Сан Франциско и работи како економски консултант во судски постапки. Во своето слободно време Кристијан ужива да пие кафе или витаминска вода и чита романи, економски статии и разновидни левичарски политики.