Премини на содржината ↓

Мишел Јовановска

14 September 2019

UWC Чангшу Кина, 2019-2021

Хеј, овде е Мишел. Јас сум поранешен ученик во СУГС “Орце Николов”, но сегашен ученик во Светскиот Обединет Колеџ во Чангшу, Кина! Обожавам да читам, да пишувам и да готвам. Во секое време пијам чај и уживам кога зборувам со различни луѓе кои имаат уникатни приказни. Ги сакам природните, но и општествените науки, посебно физиката и историјата. Голем авантурист сум и верувам дека следниве две години ќе ми бидат една незаборавна авантура!

2021  CSC