Премини на содржината ↓

Марија Панова

8 September 2019

UWC Мостар, 2019-2021

Здраво! Јас сум Марија од Скопје! Последните две години ги поминав во СУГС "Раде Јовчевски - Корчагин" и сега ја имам честта да го продолжам моето образование во UWC Мостар како дел од генерацијата 2019 - 2021. Обожавам да читам и можам да кажам дека руската литература е една од најубавите и најинтересните низ светот! (автори како Достоевски, Гогољ и Чехов се меѓу моите омилени). Цртањето е исто така една од моите интереси, како што се и историјата и психологијата!

2021  Mostar