Премини на содржината ↓

Маја Савева

25 August 2019

СОК САД, 2019-2021

Здраво на сите! Јас сум Маја Савева, голем ентузијаст за волонтерство и запознавање различни култури. Уживам читајќи класични книги и гледајќи филмови од периодот на 1920-2000тите. Обожавам да документирам видеа од прекрасни и неповторливи моменти со пријателите и семејството. Исто така, во слободно време понекогаш свирам гитара. Моментално сум прва година во UWC USA и едвај чекам да видам што ме очекува!

Tagged USA 2021