Премини на содржината ↓

Андреј Антуновиќ

25 August 2019

СОК Дилиџан, 2019-2021

Јас сум Андреј Антуновиќ и моментално ја изучувам првата година во UWC Dilijan. Моите интереси се технологијата, јазиците и музиката, а и доста активно читам и пешачам. Мојата омилена цел која би сакал да ја остварам преку UWC е да формирам или влезам во мрежа од луѓе кои во иднината може да ми помогнат со некој проект, или да ми побараат помош со нивен, а исто така сакам и преку својата едукација да оставам позитивен белег врз светот.

Tagged 2021 Dilijan